Sigurd Odden, Norge


En av Norges lovende juniorer er Sigurd Odden fra Arendal. Vi fikke en prat med Sigurd – litt om NM og hva som venter.

Din siste konkurranse var NM. Kan du foreller litt om NM, og hvoran det gikk – dine tanker og kommentarer der) 

Jeg fikk gått to gode kamper der jeg følte at jeg kontrollerte kampen. Jeg vant begge de første kampene. I min tredje kamp fikk jeg et spark i skrittet etter 5 sekunder og var ikke i stand til å fortsette. Jeg gikk derfor ut av dette stevne med 2 seiere og 1 tap, som resulterer i en tredjeplass. Bittert og skuffet, men sånn er det bare. Noen ganger blir det «stang ut». Jeg er ganske sikker på at resultatet hadde vært annerledes om jeg ikke hadde fått et ulovlig spark mot meg. Likevel, kommer jeg til å ta til meg opplevelsen. Videre innser jeg at jeg må fortsette å bruke bevegelser fremover, noe som betyr at jeg trenger en veldig god kondis i stevnene som kommer fremover.

Hva blir ditt neste internasjonale stevne ?

Jeg vil gjerne delta i Carpathia cup / Polish Open i slutten av Mai. Mener at dette vil være en god opplevelse, som vil være viktig for oppkjøringen til Junior EM. Jeg gleder meg til å delta på dette nivået.

Hva tenker du oppe i dette med å konkurrere og trene osv. Hva motiverer deg ?

Jeg liker godt å trene. Både alene og med folk.

Mest av alt, liker jeg karate som sport og det sporten gir. Jeg opplever at når jeg reflekterer over hva som skjer med meg når jeg trener, blir jeg bedre kjent med meg selv. Det er en motivasjon i seg selv.

Når jeg konkurrerer, får jeg alltid nerver. Samtidig har jeg alltid lysten og driven til å være god og nå nye nivåer.

,