Fight samling i Egersund, Norge


Helgen 11-12 juni avholder Egersund fight-samling. Det er en leir med et komprimert format – 3 økter lørdag og en på søndag. Dette er en leir hvor bredden møtes, får inspirasjon og garantert et aldri så lite nivåløft! for de som ikke er kjent med stedsnavn i Norge, så befinner Egersund seg på Sørvest kysten av Norge.

Initiativtaker og klubb er er Egersund Karate Kyokushinkai med Therese Østebrød. Hovedattraksjon og gjesteinstruktør er Mathias Davidoff Halberg fra Danmark. De alle fleste kjener til Mathias og ikke minst hans rolle i den Danske organisasjonen, som utgjør både trener, coach, (på landslagsnivå) dommer og ikke minst arrangør av den årlige Danske fight-camp. For odens skyld kan vi ta med at Mathias og var en høvelig dyktig mellomvekter, med pall plassering i det Europeiske mesterskapet i 1997 og i 1999.

Mathias / Banzai camp

Arrangør, Therese, har de siste år representert det norske landslaget, og har for flere blitt et kjent fjes på de forskjellige samlinger og turneringer – spesielt her rundt i norden. Det er et poeng å arrangere noe selv også, og selvsagt den ene gangen slipper man også å reise ut selv! Link til arrangementet ligger HER Spørsmål og påmeding til Therese / mail: therese_netland@hotmail.com

Therese 1st EFKO 2020

, ,