Emil Moe Haughem, Norge


Emil trener i Horten Karateklubb, og det sammen med flere fra familien. Far og søster er «fast innventar» i Horten karateklubb, og alt hva klubben er med på. Akkurat nå er de samlet i Bulgaria klare til EM.

Sammen men Tuva Waage er Emil tatt ut til EM for U-klasser i Bulgaria. I likhet med Tuva, så ville vi spørre Emil litt om hvilke tanker han har rundt EM m.m.

Hva motiverer deg til å drive med Fullkontakt, hva er viktigst for deg innen Karate?

Det som er viktigs for meg er miljøet rundt det og at man tar vare på hverandre oh føler seg inkludert! Det at man bygger hverandre opp og hjelper hverandre på det man selv er gode på.

Du er tatt ut til EM U-klasser, hva er dine tanker om det?

Jeg tenker at det er veldig spennende å kunne konkurrere på ett så høyt nivå, og at det er folk rundt meg som heier på meg. Jeg synes også det er veldig gøy at det var flere som spesifikt ville ha med meg.

Hva tror du U-EM kommer til å by på for din del, hva blir den største forskjellen fra tidligere erfaringer?

Jeg tror det kommer til å by på stor konkurranse og mye slit. Jeg tenker også at det byr på nye utfordringer og ett annet mindsett. Jeg tror nivået kommer til å være mye høyere og at de som konkurrerer i den samme klassen som meg kommer til å være godt rusta for spessiellt denne konkurransen

Har du noen målsettinger ift EM evt videre etter EM?

Jeg har som mål å ikke gi meg, og å yte mitt beste. Videre etter EM har jeg fortsatt lyst til å konkurrere og komme tilbake med lærdom av hva som fungerte og ikke, samt kunne bygge opp andre til å komme på det samme eller ett enda høyere nivå enn meg igjen, sånn at de kan og vil konkurrere utenlands de også.

Om du tenker å begynne å konkurrere sier jeg bare kjør på! Dette skjer innenfor trygge rammer og coach-en din ville aldri sendt deg ut dit om du ikke var klar for det!

,