Donatas Imbras og Brigita Gustaitytė til Sverige!


Camp Banzai 2022 kan by på internasjonale storheter – som tidligere, på sin fight-camp i august. Tdligere har vi fightere / trenere som Valeri Dimitrov, Marius Ilas, Yuki Maeda, Jimmie Collin, Cecilia Wallen, Harris & Anca Wallmen, Dimitar Trampov – og nå fra Litauen Donatas Imbras og Brigita Gustaitytė!

Ikke offisiell poster

Dato for Camp banzai 2022 er satt til helgen 26-28 August. For mange fungerer dette godt som et Kick Off, for andre må man velge litt blant eventene- for her ligger dem tett! Men nå er et et luksusproblem, intet annet! Camp Banzai har vært en camp hvor utøvere fra Sverige og Norge har deltatt på samt at noen besøk fra Dabmark har det også vært. Rammen og opplegg med gjennomføring er svært god – veldig god atmostfære og imøtekommende mennesker! Leiren er for bredden – fra elite utøvere til de som tenker at dette ser gøy ut – jeg drar dit! offisiell webside ligger HER hvor påmelding / registrering gjøres.

Donatas Imbras og Brigita Gustaitytė er begge utøvere med meget sterke meritter, og da snakker vi om meritter som ligger i verdenstoppen. Donatas er nok den utøver som har vært tettest på en VM tittel i Japan, og mange mener at han ble robbet for den i 2007. I Europa var Donatas Imbras en fryktet tungvekter. Hans størrelse og fysikk var «bad enough» men han utrolige eksplosivitet og teknisk kapasitet var det som toppet det. Hvordan han som er som intstruktør og trener er det nok ikke så mange som kjenner til – så det kan bli av interesse.

Donatas Imbras med en «OK» Hiza Jodan

Brigita Gustaitytė er verdensmester i KWU og har mange meritter i toppsjiktet. Har dog til gode å vinne Shinkyokushin EC – men vært nummer to og tre. Her også er det lov å si at det er en fysisk kapasitet – og hun har også lært å bruke den godt. Mange av utøverene i norden har møtt Brigita Gustaitytė, både i Europamesterskapet og i Swedish Open. Tidligere svensk EC Champion Sara Hägge har møtt henne, Moa Jensen – samme har Norske Therese Østebrød og sist i EFKO Marleen Gregusson som fightet henne ut i forlengelse som eneste utøver den gangen. Som med Imbras: hva hun kan tilby som istruktør – det vet vi ikke, og om vi vil finne det ut: Camp Banzai 2022!

Brigita Gustaitytė med Hiza Jodan