Camp Banzai 2022


Tidligere meldte vi at årets Camp Banzai hadde Litauiske instruktører, det er nå bare delvis riktig. Donatas Imbras er erstattet med Ungarske Edit Abraham! Den andre instruktøren er fortsatt den samme: Brigita Gustaitytė. Ikke så ulogisk kobling, siden Abraham har i den siste tiden jobbet med Brigita Gustaitytė under European Championship og mer.

Dato for Camp banzai 2022 er satt til helgen 26-28 August. For mange fungerer dette godt som et Kick Off, for andre må man velge litt blant eventene- for her ligger dem tett! Men nå er et et luksusproblem, intet annet! Camp Banzai har vært en camp hvor utøvere fra Sverige og Norge har deltatt på samt at noen besøk fra Danmark har det også vært. Rammen og opplegg med gjennomføring er svært god – veldig god atmostfære og imøtekommende mennesker! Leiren er for bredden – fra elite utøvere til de som tenker at dette ser gøy ut – jeg drar dit! offisiell webside ligger HER hvor påmelding / registrering gjøres.

Camp Banzai 2022 kan by på internasjonale storheter – som tidligere, på sin fight-camp i august. Tdligere har vi fightere / trenere som Valeri Dimitrov, Marius Ilas, Yuki Maeda, Jimmie Collin, Cecilia Wallen, Harris & Anca Wallmen, Dimitar Trampov – og nå fra Litauen Brigita Gustaitytė og Edit Abraham Ungarn.

For de om husker til bake, så har Edit Abraham vært i Sverige før – dette er riktig nok lenge siden, men det stemmer at hun var på Donsö for 12 år siden(!)